انسیه خزعلی

معاون امور زنان و خانواده در دولت سیزدهم با اشاره به انسجام و همدلی شکل گرفته میان مردم ایران درپی جنگ ۱۲ روزه، گفت: برای حفظ این انسجام باید با مردم همدلی کرد. باید مسائل مشترک مردم را دید و تا جای ممکن مواضع اختلاف را رفع کرد. باید پذیرای نقد سازنده شد و در مسائلی که ممکن است دشمن روی آن سوار شود و در بین مردم شکاف ایجاد کند باید اصلاح امور را به صورت پیشگیرانه در دست اقدام قرارداد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ انسیه خزعلی درباره نقش آفرینی زنان در جریان جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی و تاثیر متقابل آن بر تقویت همدلی و انسجام در جامعه اظهارکرد: زنان در جریان جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی نقش بی‌بدیلی داشتند. ما در جریان جنگ تحمیلی هشت ساله با حزب بعث عراق شاهد حضور زنان بودیم اما این نقش بیشتر در پشت جبهه ایفا می‌شد و زنان نقش پشتیبان را داشتند. در جنگ اخیر اما زنان هم در صف اول جنگ حضور داشتند و هم به خوبی نقش پشتیبان و حمایتگر را ایفا کردند.

وی با اشاره به شهادت شماری از زنان ایرانی درپی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، یادآور شد: در این ۱۲ روز تعدادی از زنان کشورمان به شهادت رسیدند. شاید در جنگ تحمیلی با حزب بعث عراق شهادت زنان نادر بود، اما ما در این جنگ ۱۲ روزه شاهد شهادت زنان و کودکان بسیاری بودیم که در کنار مردان به شهادت رسیدند. از این جهت است که می‌گوییم زنان در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی در صف اول بودند.

خزعلی با بیان اینکه بخش اعظمی از جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی بر جنگ رسانه‌ای استوار بود، خاطرنشان کرد: رسالت دشمن در بخشی از این جنگ بر پایه ایجاد رعب و وحشت در دل مردم بود که از طریق رسانه رخ می‌داد. این اقدام از آن جهت بود که دل مردم خالی شود، مردم عقب نشینی کنند، خسته شوند، به خیابان‌ها بریزند و اجازه ندهند قوای انتظامی و نظامی به کار خود برسند تا اینگونه هرج و مرج رخ دهد، که البته اینگونه نشد.

معاون امور زنان و خانواده در دولت شهید رئیسی با اشاره به اینکه تعداد زیادی از کسانی که در خلال جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی برای روشنگری مردم فعالیت رسانه‌ای داشتند؛ از میان زنان بودند، توضیح داد: . باید گفت نقش زنان در موضوع آرامش بخشی به جامعه بسیار پررنگ بود و این زنان بودند که در صف اول رسانه ایستادند. زنان در صف اول جنگ رسانه‌ای با هجمه‌ها و توطئه‌های دشمن مقابله کردند. نمونه بارز این امر ایستادگی و مقاومت خانم سحر امامی مجری شبکه خبر به هنگام مورد اصابت قرار گرفتن معاونت سیاسی سازمان صداوسیما بود که بدون کمترین لرزش و تزلزلی برنامه زنده را ادامه دادند. لذا این هجمه‌های دشمن بر مقاومت مردم ما افزود.

خزعلی درباره نقش زنان در حوزه اقتصاد در خلال جنگ مذکور نیز تصریح کرد: در بخش اقتصادی نیز نقش زنان بسیار پررنگ بود. با توجه به اینکه تدبیر درباره تهیه مایحتاج خانه معمولا به خانم‌ها مربوط می‌شود اما ما در خلال این جنگ شاهد هجوم به فروشگاه‌ها و به تبع آن ایجاد کمبود مواد غذایی در فروشگاه‌ها نبودیم. هرکسی به اندازه نیاز خود خرید کرد و این تدبیر در سطح دنیا بی نظیر و نشاندهنده بلوغ فکری زنان ما به عنوان مدیران خانواده است. می‌توان گفت این به دیگران اندیشیدن، برای دیگران ارزش قائل شدن و فقط به فکر خود نبودن، نشان دهنده بلوغ فکری و تدبیرگری زنان ما در مباحث اقتصاد خانواده و مباحث فرهنگی است که زنان ما دارند.

وی همچنین درباره نقش زنان در پشتیبانی و به کارگیری همدلی و انسجام نیز عنوان کرد: دربخش پشتیبانی هم زنان ما چه در خانه و چه در اجتماع خوش درخشیدند. زنان پرستار ما با همدلی از مجروحین مراقبت کردند، همراهی با خانواده شهدا و تلاش برای بازگشت آرامش به جامعه از دیگر نقش‌هایی است که زنان در آن درخشیدند. زنان روانشناس بسیاری داشتیم که در این مدت تلاش داشتند تاب آوری مردم را بالا آورند. از طرف دیگر به طور کلی زنان در منزل نقش محوری داشتند و آرامش بخشی و تدبیرگری خود در شرایط بحران را به خوبی نشان دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، این عضو هیات علمی دانشگاه با بیان اینکه بخش عمده‌ای از آرامش، مقاومت، بردباری و تاب آوری جامعه را مدیون زنان هستیم، تاکید کرد: معتقدم زنان در جریان این جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی نقش پررنگ‌تری نسبت به هشت سال دفاع مقدس داشتند، این امر نشان از رشد یافتگی و کمالی بود که زنان طی این دهه‌ها پیدا کردند و در بحران اخیر خود را نشان داد.

معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور در دولت سیزدهم در بخش دیگر سخنان خود درباره اینکه چطور انسجام شکل گرفته در بین مردم نقشه‌های رژیم صهیونیستی را بر هم زد، اظهار کرد: مردم ما نشان دادند وقتی پای دشمن خارجی به میان می‌آید، یک دل و یک زبان می شوند و در این مسیر همراهی و همدلی و محبت دارند. چند برابر آن همدلی که در ایام پاندمی کووید ۱۹ در بین مردم دیدیم را در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی شاهد بودیم. این همان رفتاری است که وقتی ایرانیان احساس ‌کنند کشورشان، مرزها، جغرافیا و خاکشان در معرض صدمه است از خود نشان می‌دهند.

خزعلی با بیان اینکه همدلی ایجاد شده در بین مردم در ایام جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی نشان دهنده ملتی اصیل است که دارای فرهنگ، تمدن و ریشه هستند، ادامه داد: ایرانیان نشان دادند وقتی احساس خطر کنند؛ علیرغم انتقادات و نارضایتی‌هایی که ممکن است نسبت به امور داخلی کشور داشته باشند سعی می‌کنند پشت خودشان و پشت سایر مردم و تمام مدافعان حریم خاک خود قرار گیرند تا اجازه ندهند صدمه‌ای به کشور وارد شود. در این مسیر با یکدیگر همدلی و همدردی کردند و در غم و شادی هم شریک بودند. ایرانیان همواره در جایی که دشمن سوء‌استفاده از شرایط کشور کرده است و به کشور طمع دوخته است؛ پشت هم بوده‌اند و اهداف شوم دشمن را دور کرده‌اند. این درس بزرگ و الگوی زیبایی است که ملت ما به دنیا نشان داد.

وی درباره حفظ انسجام ایجاد شده در بین مردم نیز افزود: هرچقدر از این ملت تقدیر کنیم باز هم کم است. برای حفظ این انسجام هم باید با مردم همدلی کرد. باید مسائل مشترک مردم را دید و تا جای ممکن مواضع اختلاف را رفع کرد. باید پذیرای نقد سازنده شد و در مسائلی که ممکن است دشمن روی آن سوار شود و در بین مردم شکاف ایجاد کند باید اصلاح امور را به صورت پیشگیرانه در دست اقدام قرارداد.

این عضو هیات علمی دانشگاه گفت: نهادهای حاکمیتی و دولتی و تبلیغی می‌توانند انس و الفت را در بین مردم بیشتر کنند. از این رو نهادهای فرهنگی و هنری باید زبان هنر و رسانه را به کار گیرند و از همه ابزارهایی که دشمن برای زیاد کردن شکاف در بین مردم به کار می‌گیرد، در جهت عکس استفاده کند و با مهندسی معکوس تلاش کند همدلی موجود تقویت شود.

خزعلی در پایان سخنان خود یادآور شد: البته باید به لطف خدا و عنایت حضرت حق در این مساله توجه جدی داشته باشیم. خداوند در قرآن می‌فرماید «ای پیامبر، تو اگر می‌خواستی دل های مردم را با هم یکی و مهربان کنی و اگر حتی هرچه داشتی و در زمین بود را انفاق می‌کردی و پول خرج می‌کردی که این دل ها را به هم نزدیک کنی؛ باز هم نمی‌توانستی این کار را انجام دهی و این خداوند بود که این دل‌ها و قلب‌ها را به هم پیوند زد و با هم مهربان کرد». باید به این دست خدا و عنایت خدا توجه داشته باشیم. لذا توکل بر خدا، دعا و ارتباط با خدا یکی از پشتوانه‌های محکم در انقلاب اسلامی و نبرد با دشمن بوده ست که نباید آن را دست کم گرفت چراکه خدا وعده داده است که اگر بر او توکل کنیم، ایمان قوی داشته باشیم و محکم باشیم؛ کمک الهی قطعی و نصرت الهی حتمی است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =

آخرین‌ها